Nieuws gerelateerd aan 'A67' (2024)

Dodelijk vermoeid, maar ontzettend dankbaar. Zo voelt het gezin uit Oekraïne zich, dat woensdagavond strandde langs de snelweg A67 bij Asten. Volgens Jeroen van Aarle van de politie is de voor het oorlogsgeweld gevluchte familie blij met alle hulp die ze kreeg.
Een bijzondere situatie op de A67 bij Asten donderdagmorgen. De politie ging af op de melding van een man die de snelweg overstak. Eenmaal aangekomen bleek het te gaan om een radeloze Oekraïense man die met vrouw en kinderen gevlucht was voor de oorlog.

Artikelen over 'A67'

Video3 februari 2022De snelweg A67 is donderdag aan het begin van de nacht bij Helenaveen weer vrijgegeven voor het verkeer. Een ongeval met twee vrachtwagens, woensdagmorgen, veroorzaakte urenlang veel ellende.
19 januari 2022Hield de wolf die werd doodgereden op de A67 eerder huis op de Strabrechtse heide en gaat het dus om het dier dat daar een flink aantal schapen doodbeet? Of kwam deze wolf heel ergens anders vandaan? "We weten het niet", zegt Glenn Lelieveld van de Zoogdiervereniging en coördinator van het Wolvenmeldpunt. In het voorjaar kan de vraag wél beantwoord worden.
17 januari 2022Nico Verkroost reed zondagavond per ongeluk een wolf dood op de A67 bij Aalst. Hij is aangedaan door het ongeval. "Zonde, het is echt een zeldzaam dier."
17 januari 2022Op de A67 bij Aalst is maandag een mannelijke wolf doodgereden. Hij wordt voor sectie overgebracht naar het Dutch Wildlife Health Center (DWHC) van Universiteit Utrecht. Het is nog niet duidelijk of het gaat om de wolf die in de omgeving van de Strabrechtse Heide veel schapen doodbeet.
Video19 december 2021De snelweg A67 is zondagmorgen tussen Someren en Geldrop in de richting van Eindhoven dicht geweest door een brand. Het vuur legde een vrachtwagen in de as en was tegen vier uur zaterdagnacht uitgebroken in een lading met rollen papier. Rond twaalf uur werd de hele weg weer vrijgegeven nadat tegen kwart over elf al één rijstrook beschikbaar was gekomen.
15 december 2021De A67 tussen Eindhoven en Venlo wordt niet als een belangrijk knelpunt gezien. De verlieskosten voor het verkeer van vertragingen op deze weg wegen niet op tegen problemen elders. Minister Barbara Visser van Infrastructuur en Waterstaat heeft dit bekendgemaakt.
20 oktober 2021Er komt voorlopig geen windmolenpark langs de snelweg A67 bij Bladel. Dit is een gevolg van een uitspraak van de Raad van State. Het hoogste rechtsorgaan in ons land hikt aan tegen een mogelijk te hoge uitstoot van stikstof.
Video3 oktober 2021Een auto en een vrachtwagen zijn zondagavond in botsing gekomen op de A67 bij Knegsel. De bestuurder van de auto en een vrouwelijke passagier zijn nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel. Daarna is de bestuurder opgepakt. Vermoedelijk heeft hij gedronken.
25 september 2021De A67 richting Venlo was van vrijdagnacht tot twaalf uur zaterdagmiddag volledig afgesloten bij Liessel. Aanleiding was een onderzoek naar een ongeluk dat vrijdagnacht plaatsvond op de snelweg, bij het Limburgse Maasbree.
Video2 september 2021Een man is overleden nadat hij rond tien uur donderdagavond op de A67 bij Veldhoven was aangereden door een vrachtwagen. De man liep of stond volgens de politie op de snelweg. Door het ongeluk was de A67 in de richting van Eindhoven vanuit België een tijd dicht tussen Eersel en knooppunt De Hogt.
9 augustus 2021De Koninklijke Marechaussee heeft maandag bij een controle op de A67 bij Bladel geen boetes uitgedeeld omdat reizigers een geldig coronabewijs bij zich hadden. Hoewel mensen al vanaf zondag gecontroleerd konden worden op zo'n bewijs, werd dit maandag pas voor het eerst gedaan.
Video25 juni 2021Er waren donderdagnacht en vrijdagochtend vroeg problemen op de A67 van Venlo richting Eindhoven. Bij Geldrop vatte de aanhanger van een vrachtwagen die schroot vervoerde vlam. De weg was tot halfzeven dicht tussen de afrit Someren en knooppunt Leenderheide.
20 juni 2021Op de A67 in de richting Veldhoven, bij knooppunt Leenderheide, werd donderdagavond laat de auto van een vrouw met een enorme knal' geraakt door een voorwerp. De auto raakte zwaar beschadigd, de vrouw bleef ongedeerd. De politie zoekt getuigen.
20 juni 2021Een dronken Poolse vrachtwagenchauffeur is vrijdag opgepakt en uit zijn cabine getrokken door agenten op de A67 tussen Asten en Someren. De bestuurder kon niet meer zelfstandig uit de vrachtwagen komen, zó dronken was hij, meldt de politie.
Video14 juni 2021De lading van een vrachtwagen is zondagnacht op de A67 bij Asten in brand gevlogen. De chauffeur merkte tijdens het rijden dat de oplegger van zijn vrachtwagencombinatie in brand stond en zette de combinatie op de vluchtstrook. Daar wist hij de oplegger los te koppelen.
Video12 juni 2021Een vrouw uit Venlo is vrijdagnacht gewond geraakt nadat ze met haar auto bij Eersel van de snelweg A67 was geraakt. Het ongeluk gebeurde rond kwart over vijf.
11 juni 2021Bij de controle van een auto op de A67 bij Hapert heeft de Koninklijke Marechaussee donderdag een tas met zo'n zestigduizend euro aan bankbiljetten gevonden. Twee mannen van 23 en 24 die in de auto zaten, werden aangehouden. Ze worden verdacht van witwassen. Het gaat om twee Albanezen.
28 mei 2021Verkeersdeskundige Ruud Hornman van Breda University of Applied Sciences staat te kijken van de hoeveelheid combinaties waarbij donderdag op de A67 overtredingen werden geconstateerd tijdens een controle op goederenvervoer. In liefst zestien van de zeventien gevallen bleek er iets mis, maakte de verkeerspolitie Oost-Brabant vrijdagochtend bekend. "Dit is extreem hoog."
28 mei 2021Bij controles op goederenvervoer op de A67 zijn donderdag bij zestien van de zeventien gecontroleerde combinaties overtredingen geconstateerd. Dat maakte de verkeerspolitie Oost-Brabant vrijdagochtend bekend.
Video18 mei 2021De snelweg A67 is tot dinsdagnacht afgesloten geweest bij knooppunt De Hogt in de richting van de Belgische grens. Dit was volgens de ANWB nodig vanwege een spoedoperatie. Die herstelwerkzaamheden volgden op een ernstig ongeluk dat dinsdagmiddag gebeurde, waarbij twee vrachtwagens betrokken waren. Er lag veel olie op de weg.
Video12 april 2021Bij een ongeluk tussen een truck en een kleine vrachtwagen op de A67 is maandagochtend iets na elf uur een chauffeur om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde tussen Hapert en Eersel in de richting van Eindhoven. "Hulp voor een van de bestuurders heeft niet meer mogen baten", laat de politie weten.
15 maart 2021Op de A67 vanuit Venlo stond maandagochtend in de richting van Eindhoven een file van ongeveer twaalf kilometer. Door een kapotte vrachtwagen was de rechterrijstrook afgesloten.
11 maart 2021Een ongeluk met zeven auto's en een motorrijder zorgde donderdagochtend op de A67 voor meer dan een uur vertraging in de richting Eindhoven. Het ongeluk gebeurde rond acht uur tussen de afrit Someren en knooppunt Leenderheide bij Eindhoven. Voor zover bekend zijn er geen gewonden.
7 maart 2021Een oudere bestuurder is zaterdagmiddag met een brommobiel de A67 opgereden bij Eersel. Het voertuig reed in de richting van Eindhoven en is door de politie ter hoogte van tankstation Oeienbosch in Veldhoven van de snelweg gehaald.
Video10 februari 2021Vorstschade aan het wegdek veroorzaakt woensdag de hele dag problemen op de A58. 's Ochtends waren er hierdoor ook problemen op de A27 bij Werkendam.
Video7 december 2020Op de A67 is maandagmiddag brand uitgebroken in de cabine van een vrachtwagen die witte konijntjes vervoerde. Eén rijstrook richting de Belgische grens tussen knooppunt De Hogt en Hapert was dicht, wat voor de nodige vertraging zorgde.
Video1 december 2020De A67 bij Asten is dinsdagmiddag afgesloten geweest door een ongeluk. Tussen Asten en de afrit Helden was de weg dicht. Inmiddels is de weg weer vrij.
Nieuws gerelateerd aan 'A67' (2024)
Top Articles
CYC Photon e-bike conversion kit
Once Around the Block: A FYXO Surly e-Big Dummy with CYC Photon Motor Review
Durr Burger Inflatable
Compare Foods Wilson Nc
Ross Dress For Less Hiring Near Me
Senior Tax Analyst Vs Master Tax Advisor
Craigslist In Fredericksburg
Achivr Visb Verizon
Bhad Bhabie Shares Footage Of Her Child's Father Beating Her Up, Wants Him To 'Get Help'
Love Compatibility Test / Calculator by Horoscope | MyAstrology
Daily Voice Tarrytown
Theresa Alone Gofundme
Sonic Fan Games Hq
Ally Joann
St. Petersburg, FL - Bombay. Meet Malia a Pet for Adoption - AdoptaPet.com
Where Is George The Pet Collector
north jersey garage & moving sales - craigslist
Which Sentence is Punctuated Correctly?
3Movierulz
Shoe Station Store Locator
Violent Night Showtimes Near Amc Dine-In Menlo Park 12
Ltg Speech Copy Paste
Dr. Nicole Arcy Dvm Married To Husband
Nottingham Forest News Now
Craigslist Scottsdale Arizona Cars
Uky Linkblue Login
Mosley Lane Candles
Mrstryst
Nacogdoches, Texas: Step Back in Time in Texas' Oldest Town
Metra Union Pacific West Schedule
Texters Wish You Were Here
Trebuchet Gizmo Answer Key
Despacito Justin Bieber Lyrics
Shoreone Insurance A.m. Best Rating
Laurin Funeral Home | Buried In Work
Buhsd Studentvue
Mydocbill.com/Mr
Kelley Blue Book Recalls
Tyler Perry Marriage Counselor Play 123Movies
Bekkenpijn: oorzaken en symptomen van pijn in het bekken
Watch Chainsaw Man English Sub/Dub online Free on HiAnime.to
Embry Riddle Prescott Academic Calendar
Studentvue Calexico
VerTRIO Comfort MHR 1800 - 3 Standen Elektrische Kachel - Hoog Capaciteit Carbon... | bol
How to Connect Jabra Earbuds to an iPhone | Decortweaks
Conan Exiles Colored Crystal
877-552-2666
Dlnet Deltanet
Ty Glass Sentenced
Understanding & Applying Carroll's Pyramid of Corporate Social Responsibility
Msatlantathickdream
Edict Of Force Poe
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6559

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.